Webshoppen

Nyheter 

Amazonit polerat hjärta

Amazonit Mycket lugnande och rogivande kristall som är bra när du vill vara i nuet och bara följa flödet. Hoppfull energi. Stark feminin energi! Ska fungera som ett filter mot elektromagnetisk strålning. Chakra: Hjärtat

69,00 kr

Lapis Lazuli Måne

Lapis Lazuli påminner oss om det eviga, den gränslösa himlen och universum. Den ska hjälpa oss att finna esoterisk och mystisk kunskap och att också förstärka vår visdom så att vi kan förstå denna kunskap. Visdom, seende, meditation och intuition är ledord för lapis lazuli. Den står också för fokus, frihet, att kunna tänka utanför boxen, beskydd (speciellt av det feminina) och är en dörröppnare till andra dimensioner och inre seende.

149,00 kr

Gul Kalcit Råa bitar

Gul Kalcit stärker självförtroendet och självkänslan. Bidrar med optimism, tar bort negativitet och energitjuvar. En sten för healing, balans och lugnar "oroliga nerver".

49,00 kr

Grön Aventurin Rå

Grön Aventurin sägs ge oss tur och hjälper oss att nå våra drömmar. Står för kreativitet, motivation och hjälper oss få nya idéer. Sägs även kunna attrahera in abundance/ överflöd i våra liv. 

49,00 kr

Mala Ametist

En Mala är ett långt halsband med 108 pärlor med rötter i Buddismen. Malan är egentligen från början ett redskap för meditation, men kan även bäras som smycke. Denna Mala är tillverkad av Ametist som är en lila kristall med avstressande egenskaper.  Av Sjöskogen Smyckedesign  Material: 8 mm pärlor i Ametist, 6 mm pärlor i LavendelAmetist, bomullstråd, silverfärgat stål, tofs av silke.   

1 250,00 kr

Eko-kit: Shoppingkasse, disktrasa och 5-pack bomullsrondeller

Ekokit från Virkat och Stickat av Kia.  Ekokitet innehåller: En virkad shoppingkasse som är mycket hållbar och töjbar och samtidigt lätt att ha med sig i väskan när den inte används.  En virkad disktrasa i hållbart lin och ull som kan tvättas i 60 grader och användas om och om igen,  Ett 5-pack virkade bomullsrondeller som kan tvättas i 60 grader och användas om och om igen.   

299,00 kr

Hjärta Vit Selenit XL

Hjärta av vit selenit, ca 59 - 69 mm.  Vit Selenit är mycket bra vid meditation då den har en har en renande och klargörande effekt. Den renar vårt energifält och för in harmoni och lugn. Seleniten sprider en renande och ljus energi omkring sig. Du kan "kamma" din aura med selenit för att ge dig själv änglabeskydd och ta bort energiblockeringar. Du kan också använda selenit för att rena dina andra kristaller och smycken.  

199,00 kr

Karneol Cuddle Stones, polerade

Karneol stöttar din kreativitet, mod och styrka. Karneol verkar lugnande och förstärker samtidigt din inre kraft och mentala energi. Bra när du vill fokusera på dina mål, dämpa ilska, komma i kontakt med din inre styrka och magkänsla. Chakra: Navel, sakral.

49,00 kr


  Välj bland våra kategorier


  Frakt
   När du beställer i webbshoppen kan du välja att få varorna skickade mot fraktavgift, eller så kan du hämta upp dem i butiken i Norrtälje eller Åkersberga utan extra kostnad.
   

  Betala med Presentkort
   
  Betalar du din order med presentkort ska du ange den unika koden i kortet i kassan under ”Ytterligare information”.  Om summan på presentkortet inte räcker till hela köpet så kontaktar vi dig via mail med instruktioner för betalning av resterande belopp. Du behöver alltså inte göra något mer vid själva beställningen. 


  Övrigt

  Vänligen notera att vi inte kan garantera att du får exakt den kristall du ser på bilden, då det förekommer naturliga variationer i kristallerna. 


  Tack för att du handlar hos oss!