Workshop: Lär dig använda Pendel! Förmiddagsgrupp

10 oktober! Förmiddagsgrupp

Är du nyfiken på hur man kan använda sig av pendel för att kommunicera med andliga guider och vägledare? Känner du att andras energier lätt fastnar i ditt egna energifält och vill ha en enkel metod för att rengöra din fysiska kropp och din aura? Eller tycker du helt enkelt att det är spännande med andlighet och vill lära dig mer? Då är du varmt välkommen att delta i denna workshop där du under en halvdag kommer få lära dig detta och mycket mer.

Pendeln är ett fantastiskt verktyg att använda för både nybörjare och proffs. Användningsområdena är många, man kan exempelvis heala sig själv och andra, få guidning och vägledning eller rena hus och hem.

Om läraren:
Lite kort om mig, jag heter Hanna Westerbacka och arbetar som spirituell vägledare och healer. Jag är i grunden socionom och har under hela mitt liv arbetar med människor på olika sätt. Det som sätter prägeln för mina workshops är att jag låter gruppens energier och nyfikenhet styra vart vi hamnar.

Denna workshop kommer att ges vid två tillfällen under samma dag, den 10 oktober 2021. Välj mellan förmiddagsgrupp kl. 10-14 eller eftermiddagsgrupp kl. 16-20. 

Adress:
Kristallklart Roslagen, Gökvägen 1, ingång från Roslagsgatan, Norrtälje.

Fika ingår. Det finns pendlar att köpa på plats i lokalen, du kan även ta med din egen pendel. Vi erbjuder 15% rabatt på pendlar för alla deltagare i samband med workshoppen. 

Betalning gäller som anmälan. Avbokning senast 24 timmar före utsatt tid, för full återbetalning av avgiften. 


Varmt välkommen!  

 

800,00 kr
Please select variants first