Elit Shungit 3-pack

Stenarna väger i snitt 5 gram styck. Priset gäller 3 stenar. 
 
Elite Shungit är den renaste formen av shungit som finns. Den har ett kolinnehåll på mellan 95% och 98% vilket gör den idealisk för att mineralisera dricksvatten.

Att dricka Shungitvatten har en vitaliserande effekt på kroppen och ökar cellernas förmåga att förnya sig. Shungitvatten förstärker även signalsubstanserna vilket leder till en ökad stresstålighet.

Tester har visat att shungitvatten förmedlar en terapeutisk effekt som kan lindra hudproblem, huvudvärk, värk i leder och muskler samt vara hjälpsam vid matsmältningsproblem. Shungitvatten stärker din hälsa, ökar välbefinnandet och snabbar upp kroppens förmåga att återhämta sig. *)

Egenskaper

  • Stärker matsmältningen
  • Lindrar hudproblem, förbättrar hudens lyster
  • Vitaliserande och stärkande effekt på kropp och växter
  • Stärker immunförsvaret
  • Motverkar fina linjer i huden


Användning

Skölj först elite shungitstenarna under rinnande vatten så att eventuellt damm och smuts sköljs av eller sterilisera dem i kokande vatten. Placera sedan shungitstenarna i botten på en 1 liters tillbringare av glas eller keramik och tillsätt färskt dricksvatten. Låt stå i minst 6 timmar (undvik solljus), tag sedan ut stenarna.

Shungitvattnet är nu klart att användas. Vattnet kan drickas, användas i matlagning, som ansiktsvatten, vattna blommor, mm - allt det som du gör med vanligt vatten. Så snart Elite Shungitstenarna placeras i vattnet påbörjas aktiveringsprocessen av vattnet. Ju mer elite shungit stenar i vattnet, desto starkare effekt )

(Text från vår Shungitleverantör Kristallpunkten.se) 

99,00 kr